" />

Hee leuk dat je er bent! :)

Ik ben geboren in Rhenen en opgegroeid in Veenendaal. Voor mijn studie ging ik stage lopen bij een fotostudio genaamd Pixel Foundry in Kaapstad, Zuid-Afrika. Later besloot ik om een fotojournalistiek wending aan mijn stage te geven door te gaan werken bij de plaatselijke krant genaamd Cape Argus & Cape Times. 2 jaar later ben ik teruggegaan naar Kaapstad om nogmaals voor de krant te werken als fotojournalist. De fundering was gelegd voor mijn fotografie carrière..

Terug in Nederland begon ik het Algemeen Dagblad te werken. OP een gegeven moment ging ik reizen, veel reizen 😉 Ik ging werken als fotgraaf op een cruiseschip in Bahama’s.  Toen ik terug kwam in Nederland kwam ik in contact met een Zuid Afrikaanse bruidsfotograaf welke in Nederland woonde. Na een leuk gesprek ontstond er een samenwerking. En zo rolde ik in de bruidsfotografie. Het leuke aan het fotograferen van bruiloften is dat ik mijn fotojournalistiek deel erin kwijt kan maar nog steeds in contact met de mensen ben.

Passie
Waarom doe ik wat ik doe? Eén antwoord: passie. Als je doet wat je leuk vindt dan noem je het geen werk, maar dan wordt je werk je passie 🙂 Het is mooi en speciaal om met foto’s de mooiste dag van jullie leven vast te mogen leggen! Zo dankbaar werk..

Spontaan, intiem, ontspannen
Mijn reportages fotografeer ik op een fotojournalistiek stijl. Jullie en de daggasten worden op een ontspannen en spontane manier gefotografeerd, om de leukste momenten van jullie dag vast te leggen!

Mijn ‘approach’
Mensen die gewoon zichzelf zijn, de spontane momenten vastleggen en dit alles in een makkelijke sfeer.. Als bruidsfotograaf in VeenendaalEde en omgeving probeer ik zo min mogelijk op te vallen en dit maakt mij anders dan andere fotografen.

Graag leer ik jullie persoonlijk kennen
Ik neem aan dat je al een kijkje  hebt genomen op mijn website. Het is belangrijk dat de foto’s, fotografiestij julliel aanspreekt. Nog belangrijker is dat er een ‘klik’ is tussen jullie en mij. Ik leer jullie graag persoonlijk kennen. Hebben jullie vragen? Of benieuwd wie erachter de camera schuilt? Neem gerust contact op. Tot snel!
Wil je gewoon een keer verder praten of ben je benieuwd wie erachter de camera schuilt? Neem gerust contact op. Tot snel!

Groetjes,

Jeroen

”Three things will last forever: faith, hope, and love. But the greatest of these is love”