" />

Bruidsfotograaf Ede

Je zocht op “bruidsfotograaf Ede” en kwam op deze pagina terecht? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen! Je hebt aan mij een zeer deskundige en professionele bruidsfotograaf. Tevens voer ik mijn vak uit met veel passie en zie het als een eer om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Met de nodige dosis spontaniteit fotografeer ik jullie op ontspannen wijze en zorg ik vanwege mijn ruime ervaring voor een resultaat waarvan jullie nog jarenlang plezier zullen hebben.

Wie is jullie bruidsfotograaf in Ede?

Als jullie bruidsfotograaf in Ede stel ik mij hierbij graag even voor: ik ben Jeroen Bos, woonachtig in Veenendaal en geboren in Rhenen. Als het aankomt op fotografie heb ik een hele brede ervaring. Zo heb ik stage gelopen bij een fotostudio (Pixel Foundry) en ben ik werkzaam geweest als fotojournalist voor een plaatselijke krant in Kaapstad en bij het Algemeen Dagblad. Tevens heb ik gewerkt als fotograaf op een cruiseschip tijdens een van mijn vele reizen. Nadat ik een Zuid-Afrikaanse bruidsfotograaf leerde kennen en met haar ging samenwerken, ontdekte ik de bruidsfotografie. Het leuke van deze fotografie vind ik enerzijds het contact met de mensen en anderzijds het feit dat ik mijn fotojournalistiek erin kwijt kan. Wil je meer over mij te weten komen? Lees dan meer over mij, neem gerust eens contact met mij op of kom eens langs in mijn studio voor een vrijblijvend gesprek.

Loveshoot

Naast de grote dag zelf, kun je ook een beroep op mij doen als je een fotoreportage wilt hebben van de dag van de verloving of een zogenaamde loveshoot. Een van mijn sterke punten is dat ik zo min mogelijk probeer op te vallen tijdens de fotoreportage. Dit geeft mij de kans de spontane momenten goed vast te leggen in een ongedwongen sfeer. Bekijk voor een impressie van mijn werk eens de fotoshoots op mijn website. Hier kun je bekijken of mijn fotografiestijl je aanspreekt.

Tarieven en pakketten

Benieuwd naar de tarieven? Ik hanteer verschillende pakketten. Mocht je niet precies weten welk pakket het beste bij je past, dan adviseer ik je graag hierin. Daarvoor gaan we in gesprek en kijken we of het klikt. Afhankelijk van je wensen, kan ik dan een vrijblijvend advies geven.